Mentenanta frane pe tambur Shimano (vaselina shimano y04120400)

Mentenanta frane pe tambur Shimano (vaselina shimano y04120400)

Mentenanta frane pe tambur Shimano ( Roller brake Grease – shimano y04120400 )

 

O frana pe tambur ( Roller brake Grease – shimano y04120400) ar trebui lubrifiata periodic. Pentru aceasta lubrifiere se foloseste vaselina de la Roller brakes Grease – Nexus.
Pe lateralul franei gasiti un dop din cauciuc. Trageti dopul de cauciuc, introduceti varful tubului de vaselina in tamburul de frana si strageti de tub. Recomandam sa adaugati vaselina inainte de prima utilizare.
Periodic ar trebui ca tamburul sa fie dezasamblat, degresat si curatat. Forta de frecare poate creste considerabil in timp, odata cu contaminarea vaselinei. In general, ar trebui sa adaugam vaselina inainte de prima utilizare.
Dupa cateva luni, vaselina va fi spalata de ploaie. In acest moment vaselina va fi uscata si va avea atenuarea proasta sau inexistenta. Roata se va opri instantaneu. Se va bloca.
In mod normal, ar trebui sa repunem vaselina in tambur imediat ce aceste sintome incep sa apara.
Daca intarziem sa faceti acest lucru, mai mult de 2-3 saptamani, tamburul va fi afectat fara a mai putea fi reperat – Shimano nu ofera parti de schimb pentru acesti tamburi, poate fi doar inlocuit tot ansamblul. Puteti sa optati pentru mentenanta la service-ul nostru de langa parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 64, sau puteti achizitiona vaselina si sa faceti singuri mentenanta.

Suport clienti Luni-Vineri 12:00-20:00

0771470482 info@cobibicycle.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!