Indreptare ureche cadru

Indreptare ureche cadru

Indreptare ureche cadru

Folosind bicicleta zi de zi inevitabil unele piese se strica. Ne intalnim cu tot felul de defectiuni si dereglari ale mecanismelor. In general, se poate rezolva cam orice problema tehnica aparuta la o bicicleta, indiferent daca ne descurcam singuri sau daca apelam la ajutorul unei persoane de profesie.

O problema des intalnita, pentru care ai nevoie de ajutorul unei persoane de profesie, o reprezinta indoirea urechei cadrului. O data cu indoirea urechii cadrului, se deregleaza automat si schimbatorul. Pentru bicicletele moderne, se opteaza in general pentru schimbarea urechii cu una noua. Exista insa si situatii in care este vorba de un cadru mai vechi, care are urechea sudata de cadru, sau de un model mai deosebit pentru care nu se gaseste urechea respectiva. In aceasta situatie se apeleaza la ajutorul unui service de biciclete. Noi, la service biciclete Bucuresti folosim unealta creata de cei de la Var Tool.

Pot sa indrept o ureche cadru singur sau sa apelez la un mecanic?

Este o unealta destul de scumpa sa o achizitionezi pentru o singura folosire, costa in jur de 600 de lei, iar la un service operatiunea este in jur de 25 lei. Cred ca cea mai simpla solutie este sa apelezi la un atelier care deja o are.
Facand acest lucru iti vei repara bicicleta mai ieftin, mai repede si, cel mai probabil, mai bine.

Suport clienti Luni-Vineri 12:00-20:00

0771470482 info@cobibicycle.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!