Fii vizibil in trafic!

Fii vizibil in trafic!

Fii vizibil in trafic!

Pe zi ce trece suntem tot mai multi participanti la trafic, atat soferi, cat si biciclisti. Cresterea numarului de participanti la trafic, duce inevitabil si la cresterea numarului de incidente. Ne dorim insa ca acest fenomen sa poata fi estompat, de aceea, in fiecare zi incercam sa ne luam masurile de precautie necesare. Cea mai importanta masura pe care poti sa o iei este sa fii vizibil in trafic.

Cum poti sa fii vizibil in trafic?

In primul rand, putem sa folosim o banda reflectorizanta pentru picior. Aceasta se monteaza pe glezna, si atentioneaza soferii ca in fata lor se afla un biciclist.

In al doilea rand, putem folosi o vesta reflectorizanta. Aceasta din urma este mai eficienta decat banda reflectorizanta, facand vizibil tot trunchiul biciclistului. Daca se intampla sa pedalati cu un ghiozdan in spate, vesta reflectorizanta nu va mai fi la fel de eficienta. In acest caz, puteti apela cu incredere la o husa rucsac, reflectorizanta.

Pentru a fi vizibili din lateral, se folosesc de obicei ochii de pisica, care sunt si obligatorii. In afara de acestia, mai putem opta si pentru stickere reflectorizante. Acestea pot fi lipite pe janta bicicletei sau pe cadrul acesteia.

Daca ne-a scapat ceva, lasa-ne un comentariu cu metoda pe care tu o folosesti. Ceilalti biciclisti sigur iti vor fi recunoscatori.

Spor la pedalat!

Suport clienti Luni-Vineri 12:00-20:00

0771470482 info@cobibicycle.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!