10 idei de cadouri pentru biciclisti!

10 idei de cadouri pentru biciclisti!

Cu pasi rapizi inca un Craciun se apropie. Vom avea inca o data ocazia de a-i surprinde pe cei dragi cu cadouri neasteptate, de care sa se bucure tot anul. Cu siguranta aveti si voi in familie, sau in cercul de prieteni, persoane pasionate de mersul cu bicicleta. Cine nu are astfel de prieteni? Asa ca apare in mod natural ce idei de cadouri pentru biciclisti pot sa gasesc?

Din experienta pe care am acumulat-o in interactiunea cu biciclistii, in ultimii 4 ani, pot sa va spun care sunt top 10 idei de cadouri pentru biciclisti cu care nu o sa dai gres.

Iarna este un moment bun sa cumperi cadouri pentru biciclisti, deoarece mai toate produsele sunt la oferta, fiind vorba de extrasezon.

Pentru a ne asigura ca nu dam gres, primul sfat este sa evitam sa cumparam piese pentru o bicicleta. Ne vom concentra pe accesorii si echipamente, sau pe biciclete, daca avem un buget mai generos.

  1. Biciclete
    1. Pentru a putea cumpara cu succes o bicicleta cuiva drag, trebuie sa stim raspunsul la 3 intrebari esentiale. In primul rand, trebuie sa stim la ce va fi folosita bicicleta. Va merge cu ea prin parc sau prin oras? In acest caz ne vom orienta spre o bicicleta de oras.  Va merge cu ea in iesiri in afara orasului? In cazul acesta te vei orienta spre o cursiera sau bicicleta de trekking. Va merge cu ea peste borduri, drumuri neasfaltate si poteci de padure? In acest caz te vei orienta spre o bicicleta de munte.
    2. In al doilea rand, trebuie sa stim inaltimea viitorului biciclist. Bicicletele se fac pe marimi, si in functie de inaltimea biciclistului trebuie aleasa aceasta marime. Nu este suficient sa stim ca viitorul biciclist este copil sau adult, ideal ar fi sa ii stim inaltimea in cm. Pentru a alege marimea potrivita, intrebati persoana din magazinul de unde veti lua bicicleta. Vor fi cei mai in masura sa va recomande bicicleta potrivita, in functie de inaltimea viitorului biciclist. Puteti verifica si in tabelul urmator corelatia dintre inaltimea biciclistului si masura bicicletei.
    3. In al treilea rand, ar fi dragut sa stiti culoarea/culorile agreate de viitorul biciclist. Bicicletele vin intr-o varietate mare de culori, asa ca daca tot aveti posibilitatea, de ce sa nu alegeti culoarea potrivita.
       
  2. Lumini Daca urmeaza sa alegeti un cadou unei persoane impatimite, care obisnuieste sa mearga si noaptea prin trafic, atunci nu puteti da gres cu un set de lumini cu incarcare USB. Sunt elegante, usoare, reincarcabile si asigura o vizibilitate sporita biciclistului. Daca prietenul pentru care cauti idei de cadouri este un impatimit al calatoriilor lungi, in afara orasului, atunci poti alege un far fata cu led de 1W, care va fi suficient de puternic incat sa ii lumineze drumul indiferent de aventura in care porneste.
     
  3. Dispozitiv curatare lant bicicleta Daca l-ai vazut cel putin o data murdar pe maini, cu ulei de lant, inseamna ca inca nu are un dispozitiv curatare lant bicicleta. Cel de care va vorbesc este un dispozitiv profesional, construit de compania Muc-Off, care sponsorizeaza echipa de ciclism Sky, cea din Turul Frantei si alte concursuri asemanatoare.
     
  4. Multitool Acest cadou este potrivit pentru persoanele carora le face placere sa mestereasca la bicicleta lor. Sunt acele persoane care merg la service doar atunci cand problema e prea specifica pentru a putea fi rezolvata pe balcon. Pentru acest gen de persoane, cei de la Super B, au creat Multitool bicicleta 17 functii. Cu acest multitool, aproape ca poti sa faci o revizie completa la o bicicleta, bineinteles, asta daca ai si cunostintele necesare. Are cheie de spite, cheie de lant, toate imbusurile necesare, surubelnita, chiar si torx si despartitor pentru placutele de frana. Cu un astfel de cadou veti da lovitura.
     
  5. Borsete Pentru persoanele care folosesc bicicleta zi de zi, o borseta/geanta pentru bicicleta, poate fi cadoul ideal de care sa se bucure zi de zi. In astfel de gentute pot tine mereu la indemana lucruri utile, de la telefon, la chei pentru bicicleta.
     
  6. Kilometraje Pentru prietenii carora le place sa povesteasca cati km au mai facut in ultimul weekend, si cum in fiecare zi fac x km, un Kilometraj cu multe functii, le-ar face viata mai frumoasa si mai palpitanta. Acesta le-ar oferi posibilitatea sa isi masoare km reali parcursi, viteza medie si le-ar arata si viteza maxima dintr-un anumit punct. Daca toate acestea ar fi masurate de pe un ciclocomputer wireless ar fi un motiv in plus de bucurie.
     
  7. Caciuli Exista caciuli obisnuite, si caciuli de pus sub casca, fara de care un biciclist nu ar putea iesi iarna prin frig. Aceste caciuli sunt special concepute astfel incat sa protejeze biciclistul de frig si vant, dar in acelasi timp sa ii tina de cald, fara a fi inconfortabila de purtat pe sub casca.
     
  8. Manusi Manusile de bicicleta pentru iarna, la fel ca si caciulile de purtat pe sub casca, fac parte din echipamentul obligatoriu de iarna al unui biciclist. Acestea sunt in capul listei de musthave. Iar cand vine vorba de manusi de iarna pentru bicicleta, manusile din neopren sunt cele mai bune. Acestea au protectie la vant si sunt si impermeabile. Totodata, in palma au protectie speciala pentru aderenta si impotriva bataturilor. Manusi de iarna are oricine, dar manusi de neopren pentru biciclisti, nu prea.
     
  9. Card cadou de revizie la un service autorizat Alte idei de cadouri pentru biciclisti, ar fi un card de cumparaturi cadou. Noi iti oferim 2 astfel de carduri, pentru a-ti usura munca pe care o depui pentru a cauta idei de cadouri pentru biciclisti. Toti stim sa mergem pe bicicleta, insa nu toti stim sa o reparam. De aceea, un voucher cadou la un service de biciclete este un cadou cu care nu poti sa dai gres. Indiferent de nivelul de experienta a prietenului tau, mereu va avea nevoie si de o interventie la service. Usureaza-i viata si ofera-i cadou o revizie completa, in urma careia bicicleta lui va fi ca si noua.
     
  10. Card cadou pentru a-si revopsi bicicleta veche Unii dintre noi avem prieteni nostalgici si iubitori ai obiectelor cu poveste. De aceea, unii inca merg pe bicicleta care a fost a tatalui lor, sau bicicleta pe care au adus-o cu ei din Olanda sau Danemarca, atunci cand s-au intors in tara. Pentru toti avem cadoul ideal. Cu ajutorul nostru, le poti oferi un voucher prin care sa isi restaureze bicicleta veche, si sa continue sa o foloseasca inca 10 ani de acum incolo.

Tu ce idei de cadouri pentru biciclisti ai? Imparte-le cu noi pentru mai multa inspiratie!

Suport clienti Luni-Vineri 12:00-20:00

0771470482 info@cobibicycle.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!