Angrenaj Altrix

Descrierea produsului:

Vrei sa faci un upgrade cursierei tale vechi dar fara sa cheltui o mica avere pe un angrenaj?  Avem solutia - Angrenajul Altrix foarte bine finisat si fabricat, ce ofera un excelent raport calitate-pret. Angrenajul de cursiera Altrix are prindere pentru a fi utilizat impreuna cu axurile pedaliere pe patrat. Angrenajul este compatibil cu lanturile si pinioanele de 8 viteze. Bratele din aluminiu forjat au o lungime de 175 de mm. Cele doua placi detasabile, de 52 si 42 de dinti, sunt fabricate din otel. Produsul este dedicat bicicletelor de sosea.

Viteze: 8.
Tip ax: patrat.
Dimensiune: 52T/42T.
Lungime brate: 175 mm.
Culoare: argintiu.
Greutate: 873 grame.
Material: aluminiu-otel.

Descrierea producatorului:

Compania maghiara Neuzer Bicycle Ltd - al carei predecesor legal a fost infiintat in 1987 - este producatorul de biciclete lider pe piata din Ungaria. Gama de produse NEUZER (fostul brand ALTRIX) se preteaza tuturor tipurilor de ciclism (MTB, ciclism de sosea, trekking, ciclsm de viteza, ciclism urban sau pentru copii). Mai mult, bicicletele, piesele si accesoriile Neuzer sunt recunoscute in piata pentru design, fiabilitate si accesibilitate.

Poza produsului are caracter informativ. Produsele ambalate individual se comercializeaza in ambalajul original al producatorului, cele vrac se livreaza in ambalaje care sa le asigure integritatea pe perioada transportului. Daca produsul comandat nu este potrivit, poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Pasii de urmat ii gasesti in sectiunea „Retur„.